Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Der Prediger von Fj
Der Prediger von Fj
Der Prediger von Fjällbacka »
 
 
 
 
 

The Ice Princess [Large Print]
The Ice Princess [Large Print]
16 Point »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Zeemeermin, het zesde boek van Camilla Läckberg, is wederom een hoofdrol weggelegd voor inspecteur Patrik Hedström en Erica Falck. In Fjällbacka is een... »
 
 
 
 
 

Die Totgesagten
Die Totgesagten
Die Totgesagten »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 2
Cultus: Deel 2
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar... »
 
 
 
 
 

Box
Box
<p>Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute mo... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Na haar veelgeprezen debuut Ijsprinses komt Camilla Läckberg nu met een tweede misdaadroman die in geen enkel opzicht onderdoet voor haar eerste. <br/>Ook P... »
 
 
 
 
 

The Lost Boy
The Lost Boy
 »