Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een<br/>jong mei... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess
The Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het op zelfmoord. Maar als er sporen van slaapmiddelen in haar bloed worden ge... »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet i... »
 
 
 
 
 

The Drowning
The Drowning
 »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
Erica Falck is geschokt als ze een nazi-medaille ontdekt tussen de bezittingen van haar overleden moeder. De zoektocht naar de herkomst van de medaille breng... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
In Leeuwentemmer, het nieuwe boek van Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met ee... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Inspecteur Patrick Hedström gaat na een langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij is zijn kantoor nog niet binnen of hij krijgt al een moordonderzoek to... »
 
 
 
 
 

Vrouwen zonder genade
Vrouwen zonder genade
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdg... »