Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Koekoeksjong
Koekoeksjong
Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Baue... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
In Leeuwentemmer van de Zweedse thrillerauteur Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team werken a... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een<br/>jong mei... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess
The Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

De lunchroom van de weduwen
De lunchroom van de weduwen
De lunchroom van de weduwen is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Weduwe Marianne heeft een lunchroom geopend van de erfenis van haar man: Café de Wedu... »
 
 
 
 
 

De droom over Elisabeth
De droom over Elisabeth
De droom van Elisabeth is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Malin en Lars zijn begonnen aan een grote zeilreis. Tijdens de tocht droomt Malin over Lars... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
<i>Ijsprinses</i> speelt zich af in het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar achter de ogenschijnlijk fraaie kanten van een kleine gemeenschap ... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö ... »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet... »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 6
Cultus: Deel 6
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »