Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Engeleneiland
Engeleneiland
 »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet i... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega's niets op, maar vier maanden la... »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 4
Cultus: Deel 4
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Wanneer Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk gaat, krijgt hij meteen een moordonderzoek toegewezen. Het slachtoffer, Mats Sverin, is ... »
 
 
 
 
 

The Hidden Child
The Hidden Child
 »
 
 
 
 
 

The Stonecutter
The Stonecutter
 »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Zilveren vleugels
Zilveren vleugels
Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieu... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
'Camilla Läckberg laat haar lezers tot het laatst in spanning over de ontknoping.' - Viva <br/><br/>Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wor... »