Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
In Leeuwentemmer houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje,... »
 
 
 
 
 

Die Totgesagten
Die Totgesagten
Die Totgesagten »
 
 
 
 
 

Camilla Lackberg 3-Book Set
Camilla Lackberg 3-Book Set
The Ice Princess, The Preacher and The Stonecutter »
 
 
 
 
 

Sneeuwstorm en amandelgeur
Sneeuwstorm en amandelgeur
Het is een week voor kerst. Politieman Martin Molin reist met zijn nieuwe vriendin naar een eiland voor de Zweedse kust voor een weekend met haar familie. Al... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met opengesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt haar dood een uitgemaakte zaak: zelfmoord. Maar wanneer sporen van sterke slaa... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter is het zevende boek van Camilla Läckberg over inspecteur Patrik Hedström en Erica Falck. Patrik Hedström gaat na een langdurig ziekteverl... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
 »
 
 
 
 
 

Een echte rotdag
Een echte rotdag
`Een echte rotdag is een kort verhaal van Camilla Läckberg, met Patrik Hedström in de hoofdrol. Scholier Sixten wordt gepest omdat hij dik is. Patrick hee... »