Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

EEN EILAND MET PALMEN
EEN EILAND MET PALMEN
Emma droomt van een verre reis. Ze wil naar een eiland met palmen. Mama droomt daar ook van. Maar helaas kost dat te veel. Over twee weken is mama jarig. Kan... »
 
 
 
 
 

Rit in een vis
Rit in een vis
werkboek lezen na een paar dagen leesonderwijs »
 
 
 
 
 

Hoe maak je een boek?
Hoe maak je een boek?
Via boeken komen de mooiste verhalen gewoon naar je toe. Maar hoe wordt zo'n boek eigenlijk gemaakt? In dit leuke informatieve boek voor kinderen van 8-10 ja... »
 
 
 
 
 

Haas wint een beer
Haas wint een beer
<p>Haas zit in een dip. Maar dan komt vos. En ook kip en mol. Want er is wat te doen in het bos. Haas heeft lol en wint een pop. Maar pas op voor raaf, haas!... »
 
 
 
 
 

Betrapt!
Betrapt!
Wies schrikt wakker uit een nare droom. Ze wil naar pap. Maar wat is het stil in huis. En wat is het donker. Ze wil naar pap toe. Waar is pap nou? »
 
 
 
 
 

Er was eens...
Er was eens...
<p>Annemarie Bon bewerkte zeven prachtige sprookjes speciaal voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen zorgde voor de schitterende tekeningen. Door ... »
 
 
 
 
 

Niets meer te verliezen
Niets meer te verliezen
Het is 1629. De protestante geuzen zijn al meer dan zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarige Fre... »
 
 
 
 
 

Mijn halfbroer en ik
Mijn halfbroer en ik
 »
 
 
 
 
 

Pas op! Kijk uit!
Pas op! Kijk uit!
Jelles ouders houden hem altijd binnen. Ze zijn doodsbang dat hij zich anders vies maakt. Of, nog erger, ziek wordt en hen aansteekt. Op een dag moet Jelle t... »