Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Een nieuw leven
Een nieuw leven
De vijftienjarige Nienke ontmoet Sander tijdens een uitwisselingsprogramma van school en ze is meteen tot over haar oren verliefd. Maar Sander woont ver weg ... »
 
 
 
 
 

Lang, heel lang geleden...
Lang, heel lang geleden...
<p>Annemarie Bon bewerkte dertien bekende én minder bekende sprookjes van over de hele wereld, speciaal voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen z... »
 
 
 
 
 

Frank en Stijn lossen het op
Frank en Stijn lossen het op
Frank en Stijn lossen het opAnnemarie BonTekeningen: Els VermeltfoortFranken Stijn maken een werkstuk.De titel is: Wat doet een spion?Zelf zijn ze ookspion.Z... »
 
 
 
 
 

Haas redt het bos
Haas redt het bos
<p>Op een dag verschijnt er een vreemde vogel in het bos waar Haas en zijn vrienden wonen. Het blijkt Paradijsvogel te zijn en ze komt uit de stad. Ze vindt ... »
 
 
 
 
 

Stoere Steffie op bezoek bij van Gogh
Stoere Steffie op bezoek bij van Gogh
Stoere Steffie kent een rare uitvinder met een tijdmachine. Als ze hoort dat Van Gogh vroeger helemaal niet zo beroemd was, wil ze de schilder een hart onder... »
 
 
 
 
 

Enige echte complete gids voor spreekbeurten
Enige echte complete gids voor spreekbeurten
De enige echte complete gids voor werkstukken en boekbesprekingen
Hoe kies je een leuk en boeiend onderwerp voor je spreekbeurt, boekbespreking of werkstuk? ... »
 
 
 
 
 

Fake!
Fake!
Er doet een heleboel flauwekul de ronde en mensen geloven de grootste onzin. Wat is waar en wat is niet waar? Hoe moet je helder denken als je eigen brein je... »
 
 
 
 
 

EEN REEP IS NOG EEN REEP
EEN REEP IS NOG EEN REEP
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »