Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Haas schept een luchtje
Haas schept een luchtje
<p>De hele dag heeft Haas brieven geschreven. Tijd om een luchtje te scheppen. Buiten is het heerlijk zonnig weer. Maar wie loopt daar? Een dier dat Haas nie... »
 
 
 
 
 

ik eet je op
ik eet je op
In de nieuwe Kluitman-serie lees lees lees kunnen kinderen na drie weken leesonderwijs al hun eerste boek lezen. Vaak is AVI Start nog te moeilijk, maar met ... »
 
 
 
 
 

Schetsboek van Jeroen Bosch
Schetsboek van Jeroen Bosch
Jeroen Bosch is een wereldberoemde schilder. Hij leefde ruim 500 jaar geleden in Den Bosch. Er is niet veel over zijn leven bekend, zeker niet over zijn jeug... »
 
 
 
 
 

Niets meer te verliezen
Niets meer te verliezen
<p>Het is 1629. De protestante geuzen zijn al zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarige Freek ner... »
 
 
 
 
 

AVI pakket sprookjes 7 ex.
AVI pakket sprookjes 7 ex.
Hou jij ook zo van sprookjes en sagen?<br/>Lang geleden leefde in Zeeland een jongen. Zijn naam was Tijmen. Tijmens vader was een stoere zeeman. Met spieren ... »
 
 
 
 
 

11 wie dit leest is gek
11 wie dit leest is gek
structuurmethode voor het aanvakelijk leesonderwijs »
 
 
 
 
 

Oppassen
Oppassen
Mette leidt een zorgeloos leven. Ze is kunstzinnig, heeft
een eigen stijl en verdient wat geld met oppassen. Ze is
daar erg goed in; zij is gek op kinderen e... »
 
 
 
 
 

Haas krijgt bezoek
Haas krijgt bezoek
Haas krijgt bezoek van een verre neef. Eigenlijk kan Haas hem zich helemaal niet herinneren. De neef biedt aan om het huis van Haas te verbouwen, maar dat lo... »
 
 
 
 
 

Frank en Stijn lossen het op
Frank en Stijn lossen het op
Frank en Stijn maken een werkstuk. De titel is: Wat doet een spion? Zelf zijn ze ook spion. Ze vinden een dief. En ze lossen een raadsel op. Maar soms hebben... »