Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Verkeerd verbonden
Verkeerd verbonden
<p>In dit Theaterleesboek vind je de leukste moppen, telefoongesprekken en verhalen om samen hardop voor te lezen aan publiek. Deze gaan over een spannende z... »
 
 
 
 
 

Mus en Muis Display 3 x
Mus en Muis Display 3 x
Mus En Muis Display 3X3 Ex »
 
 
 
 
 

Het leven van
Het leven van
Op een dag wordt Marthe ziek. Heeft ze te veel gesnoept op haar vaders verjaardag? Zo onschuldig is het helaas niet Marthe blijkt geelzucht te hebben. Maar w... »
 
 
 
 
 

Het heerlijke herfstboek
Het heerlijke herfstboek
<p>In deze heerlijke dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de herfst. Over hoe de herfst haar kleuren kreeg, over een knorrig bi... »
 
 
 
 
 

Haas in de stad
Haas in de stad
<p>Haas ontvangt een leuke brief: hij heeft een reisje naar de grote stad gewonnen! Haas blijkt niet de enige uit het bos te zijn, ook zijn vrienden Rat, Sti... »
 
 
 
 
 

Weblog van een bruggertje
Weblog van een bruggertje
Sinds Michiel een brugger is, staat zijn leven totaal op zijn kop: Eline ziet hem opeens niet meer staan, hij blijkt wel héél erg klein te zijn en die ene ... »
 
 
 
 
 

Er was eens...
Er was eens...
<p>Annemarie Bon herschreef zeven sprookjes en legenden voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen zorgde voor de schitterende tekeningen. Door het ... »
 
 
 
 
 

Groep 7
Groep 7
 »