Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Fien en Teun
Fien en Teun
Een flapjesboek waarin Fien en Teun op zoek zijn naar de hond. Al doende komen zij allerlei andere boerderijdieren tegen. Een prentenboekje met achter iedere... »
 
 
 
 
 

Pieke zoekt haar vader
Pieke zoekt haar vader
Pieke is elf jaar, zit in groep acht en heeft een beugel. Ze heeft twee moeders en haar beste vriendin is Lotje. Heel gewoon vindt ze zelf. Alleen weet ze ni... »
 
 
 
 
 

Haas kent een mop
Haas kent een mop
Kip voelt zich niet lekker. Om Kip op te vrolijken brengt Haas haar een mooie roos. Die vindt Kip erg mooi, maar ze heeft nog steeds buikpijn. Dan vertelt Ha... »
 
 
 
 
 

Rijmslijm
Rijmslijm
 »
 
 
 
 
 

Alle hens!
Alle hens!
Alle hens! is een prachtig boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Nederlandse zeevaart. De gerenommeerde kinderboekenauteurs sch... »
 
 
 
 
 

Mus en Muis Display 3 x
Mus en Muis Display 3 x
Mus En Muis Display 3X3 Ex »
 
 
 
 
 

Weblog van een bruggertje
Weblog van een bruggertje
Sinds Michiel een brugger is, staat zijn leven totaal op zijn kop: Eline ziet hem opeens niet meer staan, hij blijkt wel héél erg klein te zijn en die ene ... »
 
 
 
 
 

Ik wil het weten!
Ik wil het weten!
In dit indrukwekkende verhaal voor kinderen vanaf 9 jaar komt de recente geschiedenis echt tot leven. Duik in het jaar 1959 en lees over het leven van Julia.... »
 
 
 
 
 

En de groeten van Haas
En de groeten van Haas
Haas is eigenlijk niet zo dapper. Toch durft hij een veer van Zwaan te plukken voor Kip om in haar eigen staart te steken. Zwaan besluit Haas een lesje te le... »