Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Haas is op kip
Haas is op kip
Haas is op kip en geeft haar een ring. maar help, de ring valt in de sloot. Haas duikt en zoekt de ring. maar dan zit hij vast aan een boot. Hij vaart mee na... »
 
 
 
 
 

Ik leer lezen Stickerboek
Ik leer lezen Stickerboek
de les is uit.roos mag weer naar mam en pap.dag roos, zegt juf.dag juf, zegt roos.maar waar is pap?roos gaat dan maar naar huis.maar weet ze de weg wel?oef! ... »
 
 
 
 
 

Haas wint een beer
Haas wint een beer
<p>Haas zit in een dip. Maar dan komt vos. En ook kip en mol. Want er is wat te doen in het bos. Haas heeft lol en wint een pop. Maar pas op voor raaf, haas!... »
 
 
 
 
 

DE O VAN OMA
DE O VAN OMA
Zonnetjes zijn leesboeken voor kinderen die al kunnen lezen als ze in groep 3 starten. Dit zijn kinderen die als ze binnenkomen in groep 3 alle letters al ke... »
 
 
 
 
 

pas op, sis!
pas op, sis!
 »
 
 
 
 
 

Dat gaat naar Den Bosch toe
Dat gaat naar Den Bosch toe
Anne is een jongen. Hij heeft dezelfde naam als zijn opa. Vandaag zijn ze samen op stap. Anne maakt zich zorgen, want zijn ouders hadden iets ernstigs te bes... »
 
 
 
 
 

Weblog van een bijna-brugger
Weblog van een bijna-brugger
Michiel is anti. Hij is anti-auto, anti-ouders, anti-homeopathie.<br/>Michiel is kort gezegd anti-alles, maar vooral is hij anti-vakantie.<br/>Kan er iets sa... »
 
 
 
 
 

Pas op! Kijk uit!
Pas op! Kijk uit!
Jelles ouders houden hem altijd binnen. Ze zijn doodsbang dat hij zich anders vies maakt. Of, nog erger, ziek wordt en hen aansteekt. Op een dag moet Jelle t... »