Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vergeet mij niet
Vergeet mij niet
Pijnlijk herkenbare emoties die je niet loslaten... Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zo... »
 
 
 
 
 

Zuur
Zuur
Het vijfde topboek in de Kathleen Verlinden-reeks Een bijtend scherpe whodunit. Op een avondfeest wordt Cara zonder reden aangevallen. Een bijtend zuur vree... »
 
 
 
 
 

Verleid me
Verleid me
»
 
 
 
 
 

Laat me los
Laat me los
Tijdens een feestje ziet Kathleen een vroegere schoolvriendin terug. Deze vertrouwt haar toe dat haar man Alex al jaren kampt met een angstpsychose die zulke... »
 
 
 
 
 

Jaloers
Jaloers
'Fij! Altijd jij. Altijd de leukste kleren. Altijd de meeste aandacht! Altijd het meeste geluk! Fe maakt me ziek.' »
 
 
 
 
 

Hou van mij
Hou van mij
Kathleen is psychologe en docente en woont samen met Julie, haar tienerdochter. Haar leven verloopt vlekkeloos, tot Matthias, een twintigjarige student, avan... »
 
 
 
 
 

Vergeef me (E-boek)
Vergeef me (E-boek)
Superspannend! Het was nooit de bedoeling geweest, maar hij was tot over zijn oren verliefd op haar. En dat ze als docente op zijn school zou beginnen, maak... »
 
 
 
 
 

Kwijt
Kwijt
Het spannende vervolg in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden Sylvie heeft haar moeder al vroeg verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaak... »
 
 
 
 
 

Onweerstaanbaar
Onweerstaanbaar
Hij is onweerstaanbaar voor haar. Uit het niets dook hij op en zette haar wereld op zrsquon kop. Nooit eerder was Annelore zo onder de indruk van een jongen.... »
 
 
 
 
 

Zuiver
Zuiver
<P>Chloé en Lex lijken een droomkoppel. Hij is succesvol en charismatisch, zij razend knap én intelligent. Maar achter de gevel van hun droomvilla huist de... »