Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Huid tegen huid
Huid tegen huid
Caro Westerhof is een jonge alleenstaande vrouw die na de dood van haar man Cas alles doet om haar leven en dat van hun twee dochtertjes weer op de rails te ... »
 
 
 
 
 

Hou van mij!
Hou van mij!
<I>
<P>Ik zie wel hoe ze soms naar me kijkt. Haar blik is uitdagend en tast mijn grenzen af. Ze vraagt om aandacht en weet als geen ander hoe ze dat moe... »
 
 
 
 
 

Lady killers
Lady killers
Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt... »
 
 
 
 
 

Groene ogen
Groene ogen
Een pittig verhaal over jaloezie en vriendschap 7 AVI 4. Lana heeft van haar moeder een fantastisch mooie pen gekregen. Trots toont ze de pen op school. Klas... »
 
 
 
 
 

Vergeef me
Vergeef me
Superspannend! Het was nooit de bedoeling geweest, maar hij was tot over zijn oren verliefd op haar. En dat ze als docente op zijn school zou beginnen, maak... »
 
 
 
 
 

Zuur
Zuur
Het vijfde topboek in de Kathleen Verlinden-reeks Een bijtend scherpe whodunit. Op een avondfeest wordt Cara zonder reden aangevallen. Een bijtend zuur vreet... »
 
 
 
 
 

Wat hij mij zei
Wat hij mij zei
Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en een van hun kinderen sp... »
 
 
 
 
 

Verleid me
Verleid me
Ze was nooit van plan geweest iets met hem te beginnen. Ze had een prachtige man, twee schatten van kinderen, een veelbelovende carrière als schrijfster. Ze... »
 
 
 
 
 

Vergeet mij niet
Vergeet mij niet
Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nacht... »
 
 
 
 
 

Schaduwen
Schaduwen
<P>De zeventienjarige Raven wordt levenloos in het stadspark gevonden. Er hangt een zweem van mysterie rond zijn dood en al snel doen allerlei geruchten de r... »