Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verleid me
Verleid me
Ijzersterke thriller over angst en verdriet Was het verdriet om de dood van haar dochtertje een mogelijke verklaring? Ze was immers nooit van plan geweest e... »
 
 
 
 
 

Gebroken
Gebroken
 »
 
 
 
 
 

Carte blanche
Carte blanche
Saar weet wat ze verbergt. Dat ze haar leven mooier laat uitschijnen dan het in werkelijkheid is. Niemand beseft wat zich écht in haar gezin afspeelt. Niema... »
 
 
 
 
 

Echo's
Echo's
<p>‘Je zus zegt dat je zo lief bent, mama’, zegt de zesjarige Billie op een ochtend aan haar mama Victoria. Maar Victoria heeft geen zus. Ze is enig kind... »
 
 
 
 
 

Wat hij mij zei (e-book)
Wat hij mij zei (e-book)
Op een warme zomerdag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en een van hun kinderen sp... »
 
 
 
 
 

Dirty Little Secrets: Adempauze
Dirty Little Secrets: Adempauze
<P>Is het verleggen van je grenzen alleen maar spannend… of ook gevaarlijk?</P><P>In <I>Dirty Little Secrets: Adempauze </I>komt het leven van Louise, een ... »
 
 
 
 
 

Lady killers
Lady killers
Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt... »
 
 
 
 
 

Hou van mij!
Hou van mij!
Kathleen is psychologe en docente en woont samen met Julie, haar tienerdochter. Haar leven verloopt vlekkeloos, tot Matthias, een twintigjarige student, avan... »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas
‘Ze vulde haar mond met twee, drie pillen tegelijkertijd. Ze nam een grote slok cognac, sloeg haar hoofd ruw naar achteren en slikte ze door.’Na een zelf... »
 
 
 
 
 

Femme fatale
Femme fatale
June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in June... »