Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hou van mij!
Hou van mij!
Kathleen is psychologe en docente en woont samen met Julie, haar tienerdochter. Haar leven verloopt vlekkeloos, tot Matthias, een twintigjarige student, ava... »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas
‘Ze vulde haar mond met twee, drie pillen tegelijkertijd. Ze nam een grote slok cognac, sloeg haar hoofd ruw naar achteren en slikte ze door.’Na een zelf... »
 
 
 
 
 

Laat me los
Laat me los
Tijdens een feestje ziet Kathleen een vroegere schoolvriendin terug. Deze vertrouwt haar toe dat haar man Alex al jaren kampt met een angstpsychose die zulke... »
 
 
 
 
 

Zuiver
Zuiver
<P>Chloé en Lex lijken een droomkoppel. Hij is succesvol en charismatisch, zij razend knap én intelligent. Maar achter de gevel van hun droomvilla huist de... »
 
 
 
 
 

Vergeet mij niet
Vergeet mij niet
Pijnlijk herkenbare emoties die je niet loslaten... Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zo... »
 
 
 
 
 

Het perfecte meisje
Het perfecte meisje
 »
 
 
 
 
 

Dirty Little Secrets: Adembenemend
Dirty Little Secrets: Adembenemend
<P>Nadat Louise Tyler in Maastricht opzocht, ontvlucht ze in allerijl de stad. De confrontatie met Tylers uitspattingen en de impact daarvan op haar leven do... »
 
 
 
 
 

Femme fatale
Femme fatale
June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in June... »
 
 
 
 
 

Vergeet mij niet
Vergeet mij niet
Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nachtm... »