Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wat hij mij zei
Wat hij mij zei
<p>Op een kille lentedag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en één van hun kinder... »
 
 
 
 
 

Dirty Little Secrets: Adempauze
Dirty Little Secrets: Adempauze
<P>Is het verleggen van je grenzen alleen maar spannend… of ook gevaarlijk?</P><P>In <I>Dirty Little Secrets: Adempauze </I>komt het leven van Louise, een ... »
 
 
 
 
 

Lady killers
Lady killers
Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt... »
 
 
 
 
 

Kwijt (E-boek)
Kwijt (E-boek)
Het spannende vervolg in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden Sylvie heeft haar moeder al vroeg verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaa... »
 
 
 
 
 

Vergeet mij niet
Vergeet mij niet
Pijnlijk herkenbare emoties die je niet loslaten... Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zo... »
 
 
 
 
 

Littekens
Littekens
Een bloedhete dag in juni. Xander vecht tegen zijn onmacht. Hij is het beu dat zijn vader telkens door het lint gaat en hem slaat. Hij wil deze nachtmerrie l... »