Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In het buitengebied
In het buitengebied
In het Buitengebied is een roman over alleen wonenEen schrijver heeft zich gevestigd in een afgelegen vallei - ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is... »
 
 
 
 
 

Ik kom terug
Ik kom terug
Ik kom terug van Adriaan van Dis is een tragikomedie over het woeste leven van een vrouw die terugkijkt op haar eeuw. Na een lang leven van zwijgen en buiten... »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

Een uur in de wind
Een uur in de wind
een komedie om geld toneel »
 
 
 
 
 

De Zuid-Afrika boeken
De Zuid-Afrika boeken
<p.De student Afrikaans werd de schrijver Adriaan van Dis, die in romans, losse verhalen en essays getuigt van de verscheurdheid van Zuid-Afrika, van zijn li... »
 
 
 
 
 

Familieziek
Familieziek
Onder dreiging van de Koude Oorlog wordt een jongen voor een kwade toekomst klaargestoomd. Hij leert schrijven en de bom tikt boven tafel. De vader, een door... »
 
 
 
 
 

Ik kom terug
Ik kom terug
dwarsligger 373Bekroond met de Libris Literatuur Prijs‘Ik kom terug’ van Adriaan van Dis is een tragikomedie over het woeste leven van een vrouw die teru... »
 
 
 
 
 

Vijf vrolijke verhalen
Vijf vrolijke verhalen
In ‘Vijf vrolijke verhalen’ verkent en verfrist Adriaan van Dis de thema’s die hem blijven bezighouden: de omgang met vluchtelingen zoals we die kennen... »
 
 
 
 
 

Hier is....Adriaan van Dis
Hier is....Adriaan van Dis
Hier is… Adriaan van Dis is het legendarische Nederlandse praatprogramma waarin Adriaan van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers ontving. Het... »
 
 
 
 
 

Willem
Willem
 »