Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het beloofde land
Het beloofde land
 »
 
 
 
 
 

De wandelaar
De wandelaar
‘Twee grote branden in één week. Opnieuw waren er illegalen en vluchtelingen onder de slachtoffers. De krantenkoppen schreeuwden schande. Opzet werd niet... »
 
 
 
 
 

Hier is... Adriaan van Dis
Hier is... Adriaan van Dis
Hier is… Adriaan van Dis is het legendarische Nederlandse praatprogramma waarin Adriaan van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers ontving. Het... »
 
 
 
 
 

pakket Adriaan van Dis
pakket Adriaan van Dis
Pakket Adriaan Van Dis »
 
 
 
 
 

De Parijsboeken
De Parijsboeken
In ‘De Parijs boeken’ van Adriaan van Dis zijn de roman ‘De wandelaar’, de verhalen en essays uit ‘Stadsliefde. Scènes in Parijs’ en twee extra ... »
 
 
 
 
 

Wonder
Wonder
Wat is dat toch met Bergen? Waarom trekt het dorp al bijna een eeuw lang toonaangevende kunstenaars? Er vinden bepalende ontmoetingen plaats tussen personen,... »
 
 
 
 
 

Familieziek
Familieziek
'Hun broertje. Kort na de oorlog geboren, een ongelukje, net na het kamp... Hij zat verborgen onder haar hongeroedeem. Smokkelkind, tijdens de overtocht. Thu... »
 
 
 
 
 

Indische duinen
Indische duinen
'Indische duinen', de voorloper van Ik kom terug, werd bekroond met de Gouden Uil en de voorganger van de ns Publieksprijs, de Trouw Publieksprijs voor het N... »