Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik kom terug
Ik kom terug
Ik kom terug van Adriaan van Dis is een tragikomedie over het woeste leven van een vrouw die terugkijkt op haar eeuw. Na een lang leven van zwijgen en buiten... »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

De Zuid-Afrika boeken
De Zuid-Afrika boeken
<p.De student Afrikaans werd de schrijver Adriaan van Dis, die in romans, losse verhalen en essays getuigt van de verscheurdheid van Zuid-Afrika, van zijn li... »
 
 
 
 
 

Willem
Willem
 »
 
 
 
 
 

Hier is.... Adriaan van Dis
Hier is.... Adriaan van Dis
Hier is… Adriaan van Dis is het legendarische Nederlandse praatprogramma waarin Adriaan van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers ontving. Het... »
 
 
 
 
 

Koraal en geraniums
Koraal en geraniums
 »
 
 
 
 
 

De wandelaar
De wandelaar
‘Twee grote branden in één week. Opnieuw waren er illegalen en vluchtelingen onder de slachtoffers. De krantenkoppen schreeuwden schande. Opzet werd niet... »
 
 
 
 
 

De karakterromans
De karakterromans
In De karakterromans vormt het nooit eerder in de handel gebrachte verhaal ?Een waarze sat? de passende overgang tussen twee eerder verschenen boeken van Van... »
 
 
 
 
 

In het buitengebied
In het buitengebied
In het Buitengebied is een roman over alleen wonenEen schrijver heeft zich gevestigd in een afgelegen vallei - ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is... »