Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

KliFi
KliFi
In ‘KliFi’ van Adriaan van Dis zijn De Oranjes verjaagd, de republiek Nederland likt haar wonden na een orkaan en het volk schikt zich in een president d... »
 
 
 
 
 

In het buitengebied
In het buitengebied
<p>‘In het buitengebied’ van Adriaan van Dis is een roman over alleen wonen en de verwerking van een depressie. Een schrijver heeft zich gevestigd in een... »
 
 
 
 
 

pakket Adriaan van Dis
pakket Adriaan van Dis
Pakket Adriaan Van Dis »
 
 
 
 
 

Hier is.... Adriaan van Dis
Hier is.... Adriaan van Dis
Hier is… Adriaan van Dis is het legendarische Nederlandse praatprogramma waarin Adriaan van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers ontving. Het... »
 
 
 
 
 

De Parijsboeken
De Parijsboeken
In ‘De Parijs boeken’ van Adriaan van Dis zijn de roman ‘De wandelaar’, de verhalen en essays uit ‘Stadsliefde. Scènes in Parijs’ en twee extra ... »
 
 
 
 
 

Wonder
Wonder
Wat is dat toch met Bergen? Waarom trekt het dorp al bijna een eeuw lang toonaangevende kunstenaars? Er vinden bepalende ontmoetingen plaats tussen personen,... »
 
 
 
 
 

Koraal en geraniums
Koraal en geraniums
 »
 
 
 
 
 

Familieziek
Familieziek
'Hun broertje. Kort na de oorlog geboren, een ongelukje, net na het kamp... Hij zat verborgen onder haar hongeroedeem. Smokkelkind, tijdens de overtocht. Thu... »
 
 
 
 
 

Het mussenjong
Het mussenjong
Literaire Juweeltjes. Het Literaire Juweeltje van maart, geschreven door Adriaan van Dis.... »
 
 
 
 
 

De karakterromans
De karakterromans
In De karakterromans vormt het nooit eerder in de handel gebrachte verhaal ?Een waarze sat? de passende overgang tussen twee eerder verschenen boeken van Van... »