Vluchtgedrag
81. Vluchtgedrag
Lotte is niet gewend te vechten, ze is gewend te vluchten. En daar heeft ze een reden voor...

Vluchtgedrag, de nieuwe literaire thriller van bestseller »
Verdwijn
82. Verdwijn

Detective Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles losten samen al talloze zaken op. Tess Gerritsen biedt de lezer met de Rizzoli & Isles-serie alles wa »

Koud hart
83. Koud hart
Meesterlijke thriller over verraad, moord en verloren liefde... Het verleden heeft gruwelijke tentakels Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking i »
Sneeuwval
84. Sneeuwval
Nadat patholoog-anatoom Maura Isles een medisch congres in Wyoming heeft bezocht, gaat ze samen met vrienden skiën. Maar hun auto komt in de bergen vast te zit »
Zomerhuis met zwembad
85. Zomerhuis met zwembad
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011!

Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiënten, de beroemde acteur »
De verborgen geschiedenis
86. De verborgen geschiedenis
Richard Papen, zoon van een eenvoudige benzinepomphouder in Californie, schrijft zich in als student bij het prestigieuze Hampden College, ver van huis aan de o »
Het spel van de engel
87. Het spel van de engel
'Carlos Ruiz Zafón slaagt er telkens weer in om bij zijn lezers een huivering over hun rug te laten lopen.' - Frankfurter Rundschau

'Carlos Ruiz Zafó »
De GVR
88. De GVR
Stel je voor je ligt in bed als er midden in de nacht een reus in de straat staat. Hij is wel vier keer zo groot als de grootste mens. Hij maakt stappen die zo »
Versplinterd
89. Versplinterd
Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes i »
Eten, bidden, beminnen
90. Eten, bidden, beminnen
`Hilarisch, briljant en schaamteloos spiritueel ik wilde dat dit boek nooit meer op zou houden. Esther FreudOp haar dertigste heeft Elizabeth Gilbert alles »