Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Veilig bevallen
Veilig bevallen door Beatrijs Smulders & Mariel Croon
Veilig bevallen is hér handboek voor aanstaande ouders. Nog nooit is er zo vernieuwend en uitvoerig geschreven over de bevalling en alles wat daarbij komt kijk... »
 
 
 
 
 

Slaap je al door?
Slaap je al door? door Celia Ledoux
Baby's troosten is werk van trial en error, geluk en malheur, zo zegt Celia Ledoux, mama en auteur. `De ene baby valt bij ruis pardoes in slaap maar mijn Pup ha... »
 
 
 
 
 

De kraamtijd
De kraamtijd door J. Hoogstra
 »
 
 
 
 
 

Ik en autisme
Ik en autisme door M. Zwaan & N. van Kordelaar
Ieder kind is uniek en dus ook ieder kind met een autisme spectrum stoornis. In dit interactieve boek kunnen kinderen en jongeren met autisme meer over 'hun' au... »
 
 
 
 
 

Iedereen eet mee!
Iedereen eet mee! door E. Molenschot & M. Eman
IEDEREEN EET MEE!
Urenlang gezocht naar producten die je kind wél mag eten? Zenuwachtig wachten op een mogelijk allergische reactie? Dagelijks apart moeten kok... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Yoshi
De wereld volgens Yoshi door Belinda Meuldijk & Yoshi de Nijs


Belinda Meuldijk, moeder van Yoshi, weigerde zich aan te passen aan de rust en regelmaat die voor autistische kinderen altijd wordt voorgeschreven. Hoe accept... »
 
 
 
 
 

Baby's wil is wet
Baby's wil is wet door D. Ogilvie
De handleiding voor papa's en mama's met probleemkinderen, maar ook voor ouders die problemen willen voorkomen!

Derek Ogilvie is een van de bekendste en meest gerespecteerde helderzienden in Nederland. Hij is geen dokter en ook geen kinderpsycholoog maar hij heeft, zoals we iedere week in <i>Baby's wil is wet</i> op RTL4 kunnen zien, de buitengewone gave om ouders te helpen bij het zoeken naar een oplossing voor de dagelijkse problemen van hun kinderen. »
 
 
 
 
 

MOEDERS ZONDER GRENZEN
MOEDERS ZONDER GRENZEN door Will Verreijken & Esther Kant
Ontroerende briefwisseling tussen twee moeders die voor hun kind grenzen verleggen Willemien Vereijken en Esther Kant schrijven openhartig over hun onmacht ver... »
 
 
 
 
 

Voetstappen op de trap
Voetstappen op de trap door Kees Opmeer
slachtoffers van kindermishandeling vertellen hun verhaal. VOETSTAPPEN OP DE TRAP bevat zestien waargebeurde verhalen over kinderen...... »
 
 
 
 
 

De gids over hooggevoelige kids
De gids over hooggevoelige kids door Josina Intrabartolo & Leonie le Doux
Hoe zorg je ervoor dat je hooggevoelige kind zich prettig voelt? Hoe voorkom je overprikkeling? Wat doe je als je kind opziet tegen een feestje?<br/><br/>Dit praktische gidsje geeft 80 tips die je helpen bij dit soort vragen. Geen ingewikkelde verhandelingen, maar vlot leesbare en concrete tips met herkenbare voorbeelden. »