Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Veilig bevallen
Veilig bevallen door Beatrijs Smulders & Mariel Croon
Veilig bevallen is hér handboek voor aanstaande ouders. Nog nooit is er zo vernieuwend en uitvoerig geschreven over de bevalling en alles wat daarbij komt kijk... »
 
 
 
 
 

Slaap je al door?
Slaap je al door? door Celia Ledoux
Baby's troosten is werk van trial en error, geluk en malheur, zo zegt Celia Ledoux, mama en auteur. `De ene baby valt bij ruis pardoes in slaap maar mijn Pup ha... »
 
 
 
 
 

De kraamtijd
De kraamtijd door J. Hoogstra
 »
 
 
 
 
 

Ik en autisme
Ik en autisme door M. Zwaan & N. van Kordelaar
Ieder kind is uniek en dus ook ieder kind met een autisme spectrum stoornis. In dit interactieve boek kunnen kinderen en jongeren met autisme meer over 'hun' au... »
 
 
 
 
 

Iedereen eet mee!
Iedereen eet mee! door E. Molenschot & M. Eman
IEDEREEN EET MEE!
Urenlang gezocht naar producten die je kind wél mag eten? Zenuwachtig wachten op een mogelijk allergische reactie? Dagelijks apart moeten kok... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Yoshi
De wereld volgens Yoshi door Belinda Meuldijk & Yoshi de Nijs


Belinda Meuldijk, moeder van Yoshi, weigerde zich aan te passen aan de rust en regelmaat die voor autistische kinderen altijd wordt voorgeschreven. Hoe accept... »
 
 
 
 
 

MOEDERS ZONDER GRENZEN
MOEDERS ZONDER GRENZEN door Will Verreijken & Esther Kant
Ontroerende briefwisseling tussen twee moeders die voor hun kind grenzen verleggen Willemien Vereijken en Esther Kant schrijven openhartig over hun onmacht ver... »
 
 
 
 
 

Voetstappen op de trap
Voetstappen op de trap door Kees Opmeer
slachtoffers van kindermishandeling vertellen hun verhaal. VOETSTAPPEN OP DE TRAP bevat zestien waargebeurde verhalen over kinderen...... »
 
 
 
 
 

De gids over hooggevoelige kids
De gids over hooggevoelige kids door Josina Intrabartolo & Leonie le Doux
Hoe zorg je ervoor dat je hooggevoelige kind zich prettig voelt? Hoe voorkom je overprikkeling? Wat doe je als je kind opziet tegen een feestje?<br/><br/>Dit praktische gidsje geeft 80 tips die je helpen bij dit soort vragen. Geen ingewikkelde verhandelingen, maar vlot leesbare en concrete tips met herkenbare voorbeelden. »
 
 
 
 
 

Geboren!
Geboren! door Bertho Nieboer & Marieke van Gene
<Text textformat="02"><p>Iedere bevalling is een unieke gebeurtenis, maar de één spreekt net wat meer tot de verbeelding dan de ander. Wat te denken van een vie... »