Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De jongen in de gestreepte pyjama
De jongen in de gestreepte pyjama door John Boyne
John Boynes indrukwekkende succesroman is intussen verluisterboekt en verfilmd!

John Boynes roman <i>De jongen in de gestreepte pyjama</i> is in tweeëntwintig talen vertaald en werd overal een bestseller. De filmrechten werden gekocht door Disney. »
 
 
 
 
 

Tirtha
Tirtha door Sterre Carron
De gevoelige en humeurige hoofdinspecteur Rani Diaz raakt in ´Tirtha´, het tweede deel van de Rani Diaz thrillerreeks, persoonlijk betrokken bij een golf van ge... »
 
 
 
 
 

Incognito
Incognito door Buyle
Een jeugdliefde die allesbehalve vergeten blijkt... »
 
 
 
 
 

Schitterend kwaad
Schitterend kwaad door Rebecca James
Wat zou jj doen als het populairste meisje van je nieuwe school je beste vriendin wil worden?lsquoWas je blij diep vanbinnen? Was je blij dat je van haar af was? Van je volmaakte zusje? Was je stiekem niet blij dat ze was vermoord?rsquoNa de dood van haar zusje verhuist de zestienjarige Katherine naar haar tante in Sydney. »
 
 
 
 
 

Anna Karenina
Anna Karenina door L.N. Tolstoj
Perhaps one of the greatest novels ever written Anna Karenina follows theselfdestructive path of a beautiful popular and sensual Russian aristocrat.The lovely Anna seems set in a respectable marriage with the powerful statesmanKarenin yet their lack of passion breeds the discontent she fully faces uponmeeting the elegant and affluent officer Count Vronsky. »
 
 
 
 
 

Het Rosie project
Het Rosie project door Graeme Simsion
Het Rosie Project
<br/>Graeme Simsion
<br/>
<br/>De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en... »
 
 
 
 
 

De Griezels
De Griezels door Roald Dahl
Meneer en mevrouw Griezel vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen...... »
 
 
 
 
 

De Millennium trilogie
De Millennium trilogie door Stieg Larsson
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het bero... »
 
 
 
 
 

De viool van mijn moeder
De viool van mijn moeder door Yvonne van den Berg
In de wereld van de jonge Else is een loodzwaar geheim: haar moeder komt uit een NSB-gezin. Terwijl ze opgroeit, wordt de onuitgesproken spanning tussen haar en... »
 
 
 
 
 

De lavendeltuin
De lavendeltuin door Lucinda Riley
Een notitieboek onthult een oud familiegeheim en verbindt twee vrouwen die elkaar nooit zullen kennen. Frankrijk, 1998. Emilie staat er na het overlijden van ha... »