Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De Griezels door Roald Dahl

- De Griezels
 
 
 
 
 
(5)

Lachen en griezelen tegelijk. Als kind heb ik dit boek kapotgelezen, nu lezen mijn eigen kinderen het met net zoveel plezier als ik vroeger deed. Roald Dahl ... »

- De Griezels
 
 
 
 
 
(5)

Ik heb dit boek meerdere keren voor gelezen aan mijn dochter. Ze kan er geen genoeg van krijgen en ligt elke keer weer in een deuk om alle rare streken van d... »

Boeken zoals De Griezels door Roald Dahl

Het oneindige verhaal
Het oneindige verhaal
Dit is het beroemde verhaal over Bastiaan, die zich met het gestolen boek Het oneindige verhaal op de zolder van zijn school verstopt. Ieder uur raakt Bastiaan meer betrokken bij het verhaal en om twaalf uur 's nachts gaat hij zelfs het ... »
De GVR
De GVR
Stel je voor je ligt in bed als er midden in de nacht een reus in de straat staat. Hij is wel vier keer zo groot als de grootste mens. Hij maakt stappen die zo lang zijn als een tennisbaan. De reus blaast dromen door een lange trompet in... »
De schaduw van de wind
De schaduw van de wind
In het oude centrum van Barcelona ligt het Kerkhof der Vergeten Boeken. Hoofdpersoon Daniel Sempere wordt door zijn vader, weduwnaar en boekhandelaar, meergenomen naar de geheimzinnige, verborgen wereld van verhalen.Vanaf dat moment nee... »

Prikbord

Marianne
Marianne heeft De Griezels door Roald Dahl toegevoegd aan haar collectie.
23 April 2018, 13:02:48
De Griezels
Marianne
Marianne heeft De Griezels door Roald Dahl toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

23 April 2018, 13:02:47
De Griezels
Eline
Eline heeft De Griezels door Roald Dahl toegevoegd aan haar collectie.
13 September 2014, 13:53:59
De Griezels