Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het testament door John Grisham

Er zijn nog geen recensies voor dit boek.

Boeken zoals Het testament door John Grisham

De partner
De partner
Op 11 februari 1992 bekijkt Patrick Lanigan - partner in het advocatenkantoor Bogan, Rapley, Vitrano, Havarac & Lanigan - met een verrekijker vanuit een boom zijn eigen begrafenis. Zes weken later blijkt een bedrag van maar liefst negent... »
Het vonnis
Het vonnis
Sam Cayhall, een fanatiek lid van de Ku-Klux-Klan, is veroordeeld voor de moord op twee Joodse kinderen. In de gevangenis van Mississippi wacht hij op de doodstraf. Dan biedt de jonge advocaat Adam Hall zijn diensten aan. Hij walgt van S... »
De straatvechter
De straatvechter
Michael Brock is een veelbelovende, jonge advocaat bij een prestigieus kantoor in Washington D.C. Wanneer hij erachter komt dat zijn werkgever een verschrikkelijk geheim verbergt, neemt hij ontslag. Als advocaat van de armen gaat hij ver... »

Prikbord

Peter
Peter heeft het boek Het testament toegevoegd aan de plank John Grisham.
JOHN GRISHAM HET TESTAMENT
Troy Phelan is een oude, excentrieke man, wiens vermogen wordt geschat op elf miljard dollar. Hij heeft niet lang meer televen, want ...

15 November 2017, 14:19:55
Het testament
Peter
Peter heeft Het testament door John Grisham toegevoegd aan zijn collectie.
15 November 2017, 14:19:46
Het testament
Peter
Peter heeft Het testament door John Grisham toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

15 November 2017, 14:19:44
Het testament