Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Het testament door John Grisham

De partner
De partner
Op 11 februari 1992 bekijkt Patrick Lanigan - partner in het advocatenkantoor Bogan, Rapley, Vitrano, Havarac & Lanigan - met een verrekijker vanuit een boom zijn eigen begrafenis. Zes weken later blijkt een bedrag van maar liefst negent... »
Het vonnis
Het vonnis
Sam Cayhall, een fanatiek lid van de Ku-Klux-Klan, is veroordeeld voor de moord op twee Joodse kinderen. In de gevangenis van Mississippi wacht hij op de doodstraf. Dan biedt de jonge advocaat Adam Hall zijn diensten aan. Hij walgt van S... »
De straatvechter
De straatvechter
Michael Brock is een veelbelovende, jonge advocaat bij een prestigieus kantoor in Washington D.C. Wanneer hij erachter komt dat zijn werkgever een verschrikkelijk geheim verbergt, neemt hij ontslag. Als advocaat van de armen gaat hij ver... »
De erfpachters
De erfpachters
Het is 1952 en Luke Chandler groeit op in een gehucht in Arkansas, waar de boerenbevolking het hoofd boven water probeert te houden met de katoenteelt. Wanneer het dorpje overspoeld wordt door seizoensarbeiders lopen de spanningen op, me... »
De gevangene
De gevangene
JOHN GRISHAM DE GEVANGENE HET AANGRIJPENDE VERHAAL VAN EEN JUSTITI E BLUNDER Een gruwelijke moord Een politiekorps dat faalt Een aanklager op zoek naar een veroordeling Een onschuldige die de doodstraf krijgt Op 7 december 1982 wordt de ... »
De deal
De deal
JOHN GRISHAM DE DEAL Op het hoogtepunt van zijn roem en rijkdom wordt Joel Backman, topadvocaat voor geode en kwade zaken, gearresteerd wegens het bezit van staatsgeheimen. Hij bekent ogenblikkelijk schuld, zonder verdere openheid van za... »
Het dossier
Het dossier
‘Het is de kracht van Grisham dat hij langzaam maar zeker de spanning laat toenemen.’ – HAAGSCHE COURANT

Ray Atlee ontvangt een brief van zijn zieke vader met daarin de opdracht om langs te komen. Maar wanneer Ray op het afge... »
Advocaat van de duivel
Advocaat van de duivel
Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere Briljant rechtenstudent met arme ouders al geruime tijd in de gaten gehouden. Zodra hij afstudeert biedt het prestigieuze juristenkantoor Bendini LambertLocke hem niet alleen een zeer aantrekkel... »
De broederschap
De broederschap
In een lichtbeveiligde strafinstelling zitten drie ex-rechters gevangen,... »
In het geding
In het geding
Biloxi, Mississippi. Twee partijen maken zich op voor wat de belangrijkste rechtszaak in de sigarettenindustrie zal worden, het proces tegen 'De Grote Vier', ofwel de vier mega-producenten die samen maar liefst achtennegentig procent van... »