Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De alchemist door Paulo Coelho

- De alchemist
 
 
 
 
 
(2)

Door velen aangeraden ben ik er verwachtingsvol aan begonnen. Oké, knap geschreven en de plot is best aardig. Ook mooie levenslessen enzo. Maar het zal aan ... »

- De alchemist
 
 
 
 
 
(2)

Té literair voor mij denk ik. Ik heb hem geprobeerd. Weggelegd, weer opgepakt. Rode draad gevolgd. Ondanks dat het onderwerp me wel degelijk boeit, kon het ... »

- De alchemist
 
 
 
 
 
(5)

Dit is nummer twee van mijn top drie meest favoriete boeken. Ik herken vele facetten in mijn leven in, of ik nou 16 was of 88 word. »

Boeken zoals De alchemist door Paulo Coelho

1984
1984
Nieuwspraak, Big Brother, het vocabulaire uit 1984 is in onze taal opgenomen en een eigen leven gaan leiden. De roman van George Orwell uit 1949 over de strijd van Winston Smith, ambtenaar op het ministerie van Waarheid, tegen de alles d... »
Mannen die vrouwen haten
Mannen die vrouwen haten
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, ... »
De Kleine Prins
De Kleine Prins
Dit prachtige moderne sprookje, geschreven voor jong en oud en schitterend geïllustreerd door de auteur, wordt over de hele wereld tot de klassieken gerekend. De verteller, een piloot, verhaalt hoe hij na een noodlanding met zijn vliegt... »

Prikbord

winvir
winvir heeft De alchemist door Paulo Coelho toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

9 Juli 2017, 19:24:19
De alchemist
Catherine
Catherine heeft De alchemist door Paulo Coelho toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

15 Mei 2016, 20:51:12
De alchemist
Jan
Jan heeft zijn persoonlijke top 10 aangepast.
  1. De Toverberg
  2. in de ban van de ring
  3. De slinger van Foucault
13 Januari 2015, 20:02:37