Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van 1984 door G. Orwell

- 1984
 
 
 
 
 
(4)

Ja natuurijk heb ik deze gelezen. Voor school voor mijn lijst. Au, dat is lang geleden. Dertig jaar minimaal. En hoe actueel is dit onderwerp nu weer! Hangen... »

- 1984
 
 
 
 
 
(5)

N.a.v. de Rory Gilmore reading challenge heb ik dit boek gelezen. Hiermee kwam ik uit mijn comfortzone van het lezen van voornamelijk streek- en familieroman... »

- 1984
 
 
 
 
 
(5)

Met een visionaire blik voorwaarts beschreef George Orwell hoe het een individu met een eigen mening kan vergaan in een dictatuur. Alles en iedereen levert z... »

Boeken zoals 1984 door G. Orwell

De Da Vinci code
De Da Vinci code
In Parijs loopt kunsthistoricus Robert Langdon een afspraak met de conservator van het Louvre mis; hij blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is Langdon de belangrijkste verdachte: voordat de man stierf schreef hij nameli... »
De ontdekking van de hemel
De ontdekking van de hemel
Is de hemel een organisatie die op het punt staat begrepen en opgerold te worden door de technologisch hoogontwikkelde mens van de twintigste eeuw? De ontdekking van de hemel (1992) is een totaalroman waarin alle thema’s en obse... »
De mammoetjagers
De mammoetjagers
DE STAM VAN DE HOLEBEER brengt ons terug naar het begin van onze beschaving, ruim 35.000 jaar geleden. De hoofdpersoon is Ayla, die de toekomst van de mensheid in haar bloed heeft. Bij een aardbeving heeft zij haar familie verloren. Als ... »

Prikbord

Jeanine
Jeanine heeft haar persoonlijke top 10 aangepast.
  1. Bijbel
  2. Het meisje uit het verscholen dorp
  3. Het huis met de geesten
30 December 2016, 20:27:39
Jeanine
Jeanine heeft een recensie geschreven over 1984 door G. Orwell.
“N.a.v. de Rory Gilmore reading challenge heb ik dit boek gelezen. Hiermee kwam ik uit mijn comfortzone van het lezen van voornamelijk streek- en familieromans e...” »
Score :
 
 
 
 
 

14 Augustus 2016, 13:56:22
1984
Jeanine
Jeanine heeft 1984 door G. Orwell toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

14 Augustus 2016, 13:47:46
1984