Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Asperges Boek-box
Asperges Boek-box
Met kookboek, garde en aspergetang<br/><br/>Dat asperges heerlijk veelzijdig zijn, bewijst de Asperges boek-box<br/>wel. Wat dacht u van Asperges gerold in z... »
 
 
 
 
 

Kerst
Kerst
Is te bestellen als set van 5 (9789054267096). <br/> <br/>Culinair genieten. <br/> <br/>Het is eigenlijk jammer dat Kerstmis niet langer duurt, want de recep... »
 
 
 
 
 

Bas de Beer en de nieuwe baby
Bas de Beer en de nieuwe baby
Luuk, het vriendje van Bas, heeft een zusje gekregen. Luuk vindt haar geweldig. Maar Bas vindt dat ze heel veel huilt!<br/>Hoe zal Bas reageren als hij ontde... »
 
 
 
 
 

Jop en de vreemde kerstboom
Jop en de vreemde kerstboom
Het is kerstvakantie<br/>Daar zie je Jop lopen<br/>Hij gaat samen met zijn vader<br/>Een kerstboom kopen<br/>Het wordt geen gewone kerstboom met glimmende ba... »
 
 
 
 
 

50 verhaaltjes voor het slapengaan
50 verhaaltjes voor het slapengaan
Een schatkistje met 50 liefdevol geïllustreerde voorleeskaarten voor het dagelijkse bedritueel. Verhaaltjes om voor te lezen en bij weg te dromen. <br/><br/... »
 
 
 
 
 

Waar is Eddie?
Waar is Eddie?
Maak kennis met Eddie, het aandoenlijke speelse eendje. Samen met zijn moeder en zijn drie zusjes gaat hij voor het eerst zwemmen in de vijver. ‘Houd de blo... »
 
 
 
 
 

Kids kookboek
Kids kookboek
Is te bestellen als set van 5 (9789054267102). <br/> <br/>Culinair genieten. <br/> <br/>Koken maakt de creativiteit in kinderen los en moedigt hen aan om met... »
 
 
 
 
 

Het grote tandenwisselboek
Het grote tandenwisselboek
Mijn eerste boekje over tanden.<br/>Melktanden: iets waar elk kind rond de zesde verjaardag mee te maken krijgt. Wanneer de tanden voor het eerst los gaan zi... »
 
 
 
 
 

Sorry!
Sorry!
Beer en Konijn zijn de allerbeste vriendjes. Ze wonen in hun Beer-Konijnhuis en maken Beer-Konijneten in hun Beer-Konijnkeuken. Op een dag <br/>vinden ze iet... »
 
 
 
 
 

Fotografie
Fotografie
Fotografie van John Freeman is een volledig handboek en is geschikt voor iedere enthousiaste amateur-fotograaf. Het behandelt alle aspecten, van de keuze van... »