Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoog spel
Hoog spel
In tegenstelling tot andere politici is Ethan Carrick eigenlijk een ontzettend aardige vent. En sexy. Rijk. En spannend. Maar bovenal is hij de belangrijkste... »
 
 
 
 
 

De cupcakekit
De cupcakekit
Heerlijke cupcakes om uzelf te verwennen!<br/><br/>Cupcakes zijn kleine cakes. Net genoeg om je verlangen naar cake te stillen, maar niet zoveel dat je er vo... »
 
 
 
 
 

Waarom doet mijn hond dit?
Waarom doet mijn hond dit?
Iedere hondenbezitter vraagt zich regelmatig af wat er schuilgaat achter het gedrag van zijn huisdier. Dit boek biedt een verrassend inzicht in de ware aard ... »
 
 
 
 
 

Travel reisdagboek backpacken
Travel reisdagboek backpacken
Het Backpacken reisdagboek mag niet ontbreken bij iedereen die van plan is een dergelijke reis te maken. Dit boek bevat praktische informatie voor de backpac... »
 
 
 
 
 

Het regent!
Het regent!
Egeltje wordt blij wakker, want het regent. Nou kan hij eindelijk zijn mooie nieuwe regenjas, muts en laarzen aantrekken en zijn prachtige, glinsterende para... »
 
 
 
 
 

Gitaar totaal!
Gitaar totaal!
Gitaar totaal! is de ultieme gids over je favoriete instrument: het grootste, dikste en compleetste boek dat er bestaat over verschillende speelstijlen, een ... »
 
 
 
 
 

Vegetarisch koken
Vegetarisch koken
Steeds meer mensen ontdekken dat vegetarisch eten voedzaam en heerlijk is. De enorme variatie aan verse seizoensproducten die nu te koop is in winkels en op ... »
 
 
 
 
 

Het grote zomer kleurboek
Het grote zomer kleurboek
Wie houdt er nu niet van de zomer? Lekker buiten bezig zijn, genieten van de zon en van de natuur - het leven op zijn best. In dit kleurboek staan prachtige ... »
 
 
 
 
 

Welterusten, kleintjes!
Welterusten, kleintjes!
Alle kleine dieren maken zich klaar om naar bed te gaan. Sla de bladzijden om en zie hoe de kleine eekhoorn zich verstopt voor haar mama, hoe het konijntje z... »
 
 
 
 
 

Tien glimmende slakken
Tien glimmende slakken
Tien speelse slakken<br/>spelen in de nacht.<br/>Eén blijft bij de vuurvliegjes,<br/>hun lichtjes schijnen zacht.<br/><br/>Beleef de avonturen van deze kleu... »