Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wijze mannen
Wijze mannen
<i>Wijze mannen</i> is een inspirerend boek vol prachtige gesprekken met wijze mannen van over de hele wereld op het gebied van wetenschap, religie, spiritua... »
 
 
 
 
 

Handelseconomie 1
Handelseconomie 1
 »
 
 
 
 
 

De eerste vrouw
De eerste vrouw
<p>Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de vechter, de gokker, de hartenbreker met het engelengezicht... »
 
 
 
 
 

Tropenbruid
Tropenbruid
 »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Toen Susan Smit haar debuut Heks uitbracht, werd hekserij nog gezien als<br/>een hype. Tien jaar later zijn de Oude Europese Religie, magie, het vrouwelijke<... »
 
 
 
 
 

Kostprijsberekening
Kostprijsberekening
CBA 01.3 - module 2 (bedrijfseconomische beroepsvorming - kosten 3). »
 
 
 
 
 

Gisèle
Gisèle
Een epische oorlogsroman en een op ware feiten gebaseerde liefdesgeschiedenis van drie mensen - de getalenteerde glazenierster Gisèle d'Ailly van Waterschoo... »
 
 
 
 
 

Wijze vrouwen
Wijze vrouwen
Susan Smit vervolgt haar persoonlijk getoonzette zoektocht naar moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. In hekserij, de oude natuurreligie van Europa,... »
 
 
 
 
 

De wijsheid van de heks
De wijsheid van de heks
<p>Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte le... »
 
 
 
 
 

De heks van Limbricht
De heks van Limbricht
<p>Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen Luijten gewend haar eigen weg te gaan, in familiekwesties, in zaken en in de li... »