Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hotel Hartzeer
Hotel Hartzeer
<p>Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fa... »
 
 
 
 
 

Alles wat beweegt
Alles wat beweegt
<p>De Amerikaanse pionier van de moderne dans Isadora Duncan tart de normen en wetten van haar tijd, zowel in haar persoonlijke leven als in haar kunst. Voor... »
 
 
 
 
 

Wijze mannen & Wijze vrouwen
Wijze mannen & Wijze vrouwen
Susan Smit staat bekend om haar speelse en persoonlijke benadering van moderne spiritualiteit in het dagelijks leven. Ook Wijze mannen & Wijze vrouwen leest ... »
 
 
 
 
 

niveau 2
niveau 2
competentiegerichte methode burgerschapsvorming voor niveau 2, 3 en 4 MBO. »
 
 
 
 
 

Gisèle
Gisèle
<p>Een epische, op ware feiten gebaseerde roman over liefde, vriendschap, oorlog en zelfbeschikking.</p><p>Jany bleef naar haar staan kijken, naar de krachti... »
 
 
 
 
 

De heks van Limbricht
De heks van Limbricht
Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen Luijten gewend haar eigen weg te gaan, in familiekwesties, in zaken en in de liefd... »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Toen Susan Smit haar debuut Heks uitbracht, werd hekserij nog gezien als hype. Nu, tien jaar later, duurt de belangstelling voor de oude Europese natuurrelig... »
 
 
 
 
 

Hotel Hartzeer
Hotel Hartzeer
<p>Wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor
een slagveld de liefde kan zijn.

Bestsellerauteurs Susan... »
 
 
 
 
 

De eerste vrouw
De eerste vrouw
<p>Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de vechter, de gokker, de hartenbreker met het engelengezicht... »