Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

365 goede redenen om aan tafel te gaan
365 goede redenen om aan tafel te gaan
Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar col tips en weetjes. In deze culinaire almanak geeft Stephane Reynaud de lezer voo... »
 
 
 
 
 

Hart lever niertjes en de rest
Hart lever niertjes en de rest
Het kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees. Smakelijke recepten van de auteur van bestsellers als A propos bistro. »
 
 
 
 
 

Barbeque & plancha's
Barbeque & plancha's
 »
 
 
 
 
 

Das saugute Kochbuch
Das saugute Kochbuch
Das saugute Kochbuch »
 
 
 
 
 

De winter op tafel
De winter op tafel
92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari e... »
 
 
 
 
 

Rotis
Rotis
Roasts for Every Day of the Week. From Stephane Reynaud, the bestselling French author of Ripailles,... »
 
 
 
 
 

Vive la France! Das Kochbuch
Vive la France! Das Kochbuch
299 Rezepte aus dem Schlemmerparadies »
 
 
 
 
 

De lente op tafel
De lente op tafel
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een frislentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met... »
 
 
 
 
 

Terrine
Terrine
Terrine »
 
 
 
 
 

Innereien
Innereien
Feine Küche mit Leber, Herz und Nieren »