Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bought
Bought
The Greek'S Innocent Virgin »
 
 
 
 
 

Zomer op Glenmore
Zomer op Glenmore
Heerlijk romantische feelgood over de dokters op het Schotse eiland Glenmore.

<strong>Zomer op Glenmore</strong>
Na een eerste, drukke werkda... »
 
 
 
 
 

Zomer in de Hamptons
Zomer in de Hamptons
Voor de fans van Jill Mansell: een heerlijk luchtige en romantische feelgood van Sarah Morgan, die zich afspeelt in New York!

De Manhattan-serie 5... »
 
 
 
 
 

Klein geluk
Klein geluk
(1) EEN WARME ONTVANGST - Sarah MorganHeeft Jenna er wel goed aan gedaan om naar Glenmore te verhuizen? Ze wil er een nieuw leven opbouwen, maar zal haar doc... »
 
 
 
 
 

Sexy royals
Sexy royals
 »
 
 
 
 
 

Plastische chirurgie
Plastische chirurgie
<p>Grensverleggend onderzoek - Plastische chirurgie - ISBN 978 90 5483 612 4</p><p></p><p>Ontdek welke mogelijkheden er zijn om met plastische chirurgie het ... »
 
 
 
 
 

Bouquet e-bundel nummers 3364 - 3367 (4-in-1)
Bouquet e-bundel nummers 3364 - 3367 (4-in-1)
Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3363 t/m 3367) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog... »
 
 
 
 
 

Energie
Energie
De fossiele brandstoffen die we nu gebruiken om elektriciteit op te wekken, raken snel op. <br/>Met de huidige technologie kunnen we meer duurzame, schone en... »
 
 
 
 
 

Vijand als minnaar
Vijand als minnaar
Polly Prince doet haar uiterste best om het noodlijdende reclamebureau van haar vader te redden, die alleen maar aandacht heeft voor zijn nieuwste jonge vlam... »