Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Winters paradijs
Winters paradijs
Een heerlijk feelgoodverhaal van USA Today Bestsellerauteur Sarah Morgan.Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen lie... »
 
 
 
 
 

Kerst met Sarah Morgan
Kerst met Sarah Morgan
Bestsellerauteur Sarah Morgan is wereldwijd geliefd om haar hartverwarmende eigentijdse romans. In deze drie heerlijke verhalen weet ze als geen ander het ec... »
 
 
 
 
 

Vuurwerk in de sneeuw
Vuurwerk in de sneeuw
Een heerlijk feelgoodverhaal van USA Today Bestsellerauteur Sarah Morgan.Tyler O’Neils belangrijkste voornemen deze Kerstmis? Er een groot feest van maken.... »
 
 
 
 
 

Grieks paradijs
Grieks paradijs
Een knappe Griek als echtgenoot, een leven vol weelde en een sprookjesachtige huwelijksreis op een paradijselijk eiland op de koop toe: Millie heeft het alle... »
 
 
 
 
 

Geluk voor beginners
Geluk voor beginners
<em>Soms moet je gewoon in het diepe springen! </em>
 
Bloemist Flora Donovan geniet met volle teugen van haar werk tussen de bloemen. Maar achter... »
 
 
 
 
 

Nacht vol hartstocht
Nacht vol hartstocht
Welke geheimen worden er ontsluierd in de hitte van de woestijn?Deel 1Emma heeft géén spijt. Zelfs al laat haar baas, de knappe biljonair Lucas Jackson, ha... »
 
 
 
 
 

Zure regen
Zure regen
Overal ter wereld sterven bomen en zelfs hele bossen af. Vis verdwijnt uit meren en gebouwen worden beschadigd. Dit komt door een vorm van vervuiling die we ... »
 
 
 
 
 

Spanning in de lucht
Spanning in de lucht
<strong>Voor de fans van Lucinda Riley en Sante Montefiore: een betoverend en romantisch verhaal dat zich afspeelt op het zonovergoten Puffin Island. </stron... »