Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Visser
Visser
‘Visser’ van Rob van Essen is een hartverscheurende roman over ironie, onmacht en onverwerkt verdriet. Geschiedenisleraar Jacob Visser heeft een huis op ... »
 
 
 
 
 

De goede zoon
De goede zoon
'De goede zoon' van Rob van Essen is een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend autobiografis... »
 
 
 
 
 

Vrolijk in de marge
Vrolijk in de marge
 »
 
 
 
 
 

Miniapolis
Miniapolis
‘Miniapolis’ is een roman waarin het kenmerkende universum van Rob van Essen zich weer op volle sterkte ontvouwt – vervreemdend maar altijd menselijk, ... »
 
 
 
 
 

Alles komt goed
Alles komt goed
Laura belandt op het politiebureau omdat ze haar bejaarde vader heeft laten natregenen. Het is het begin van een bizarre week in 'Alles komt goed' van Rob va... »
 
 
 
 
 

Ik kom hier nog op terug
Ik kom hier nog op terug
<p>Journalist Rob Hollander wordt door een oud-studiegenoot uitgenodigd langs te komen in Los Angeles. Daar biedt deze Icks hem de mogelijkheid fouten uit he... »
 
 
 
 
 

Februari
Februari
Deze reeks omvat twaalf maanden, twaalf boekjes, twaalf schrijvers. Ieder boekje nodigt je uit om anders naar de tijd van het jaar te kijken.<p><p><i>De Maan... »
 
 
 
 
 

De goede zoon
De goede zoon
<p>Bekroond met de Libris Literatuur Prijs 2019.<p>Een meeslepend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen, maar ook een verrassend... »
 
 
 
 
 

Elektriciteit Hier wonen ook mensen
Elektriciteit Hier wonen ook mensen
Een dichter wil zijn vroegere leraar Nederlands het zwijgen opleggen; een gescheiden vader wil per se de achttiende verjaardag van zijn zoon vieren; twee jon... »