Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sigmund eenendertigste sessie
Sigmund eenendertigste sessie
Zoals Dagobert Duck zich wentelt in de rijkdom van zijn Geldpakhuis, zo neemt dokter Sigmund in deze alweer eenendertigste sessie een verfrissende duik in zi... »
 
 
 
 
 

S1ngle love
S1ngle love
Fatima is verliefd op Harold. Maar dan komt de mysterieuze Tim in haar leven en wordt ze ook op hem tot over haar oren verliefd. Ze kan niet kiezen, maar gel... »
 
 
 
 
 

Doodleuk
Doodleuk
 »
 
 
 
 
 

Style
Style
Elle Magazine, pas op! Vogue, aan de kant! Hier komt S1ngle Style van Hanco Kolk en Peter de Wit met de beste lifestyletips voor iedere single. Van Shophoppi... »
 
 
 
 
 

De Sigmund Almanak
De Sigmund Almanak
‘Mijn naslagwerk DSM – De Sigmund Methode, dat in 2013 het levenslicht zag, kreeg een bijzonder positief onthaal binnen en buiten mijn vakgebied. Uit de ... »
 
 
 
 
 

Sigmund drieentwintigste sessie
Sigmund drieentwintigste sessie
Hoog bezoek! Dokter Sigmund ontvangt onze nieuwe koning in zijn praktijk voor een aantal indringende sessies waardoor hij zich thans met gepaste trots hoflev... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 14
StripGlossy 14
Er worden heel wat feestjes gevierd in de stripwereld, zo ook dit jaar. Fokke & Sukke vierden hun twintigste jaar met postzegels, de Smurfen (60 jaar), Batma... »
 
 
 
 
 

Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Hartchirurg dokter Van Swieten en plastisch chirurg dokter Bernard spelen al jaren de tweede viool in de dagstrip en tv-serie S1ngle. Maar dat moet maar eens... »
 
 
 
 
 

Sigmund gaat eropuit
Sigmund gaat eropuit
Dokter Sigmund verplaatst zijn spreekkamer graag naar buiten. Als geen ander kent hij de heilzame werking van strand, bos en heide op ons gemoed. Het zware h... »