Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Van tijd tot tijd
Van tijd tot tijd
Van tijd tot tijd Nieuw is een verhalenbundel met 50 spannende verhalen. Elk verhaal sluit aan bij een van de 50 vensters van de canon van de Nederlandse ges... »
 
 
 
 
 

De zeven golven
De zeven golven
 »
 
 
 
 
 

Nieuw bloed
Nieuw bloed
Als Remco met melk knoeit geeft zijn moeder hem plotseling een tik. Remco schrikt daar vreselijk van want zijn moeder heeft hem nog nooit geslagen. Op school... »
 
 
 
 
 

Een duik in de bladerzee
Een duik in de bladerzee
Daan is in veel dingen de beste van de klas. Aniek is zijn vriendinnetje. Maar dan komt er een nieuwe jongen bij hen in de klas: Karam. Karam is ook heel goe... »
 
 
 
 
 

DRIE KEER KAMPIOEN
DRIE KEER KAMPIOEN
Nadia doet aan taekwondo. Ze houdt er een spreekbeurt over in de klas. Als ze een demonstratie wil geven, kiest ze Jeroen om te helpen. Nadia trapt hem per o... »
 
 
 
 
 

Tijger ontsnapt
Tijger ontsnapt
In het dorp komt een circus. <br/>Mark en Remon staan bij de kooi van een tijger. <br/>Het beest is oud en mank. <br/>'Toch blijft het een roofdier', zegt de... »
 
 
 
 
 

Weet jij alles over een huis?
Weet jij alles over een huis?
Weet jij alles over een huis? Een huis bouwen is veel werk. Het begint met eentekening. Maar hoe gaat het verder? Wat doet de aannemer? Wat doet de timmerman... »