Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wie wordt de winnaar?
Wie wordt de winnaar?
Nard is heel trots op zijn schaatsen. Ze zijn nieuw. Nard is verliefd op Soe. Zij is nieuw op school. Een dief steelt de schaatsen van Nard. Hij is woest. Nu... »
 
 
 
 
 

Van tijd tot tijd
Van tijd tot tijd
Van tijd tot tijd Nieuw is een verhalenbundel met 50 spannende verhalen. Elk verhaal sluit aan bij een van de 50 vensters van de canon van de Nederlandse ges... »
 
 
 
 
 

Een duik in het diepe
Een duik in het diepe
Joost houdt van zwemmen. In het diepe stoeit hij met zijn vriend. Dan klinkt de fluit van de badmeester. 'Jij kunt niet goed zwemmen', zegt hij. Joost moet e... »
 
 
 
 
 

Weet jij alles over een huis?
Weet jij alles over een huis?
Weet jij alles over een huis? Een huis bouwen is veel werk. Het begint met eentekening. Maar hoe gaat het verder? Wat doet de aannemer? Wat doet de timmerman... »
 
 
 
 
 

Een zwerver met krullen
Een zwerver met krullen
een verhaal van Peter Vervloed »
 
 
 
 
 

Ademloos
Ademloos
Vlak voor de ontmoeting kreeg Grady Adams een vreemde gewaarwording, een gevoel dat Merlin en hij niet alleen waren. Grady Adams woont in de bergen van Color... »
 
 
 
 
 

Klim Baki, klim!
Klim Baki, klim!
Baki's zusje Ayoen kan niet naar school, omdat er thuis geen geld is voor een uniform. Dat vindt Baki heel erg. Met zijn vriend Tom maakt hij daarommuziek op... »
 
 
 
 
 

Een duik in de bladerzee
Een duik in de bladerzee
Daan is in veel dingen de beste van de klas. Aniek is zijn vriendinnetje. Maar dan komt er een nieuwe jongen bij hen in de klas: Karam. Karam is ook heel goe... »