Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Scootmobiele eenheid
De Scootmobiele eenheid
Luca vindt andere kinderen raar en andere kinderen vinden Luca raar. School is daarom voor haar geen pretje. Maar tijdens de lockdown voelt ze zich heerlijk ... »
 
 
 
 
 

De husselrace
De husselrace
De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus de klas van mees Kees mag niet meedoen en Sammy de Husselaar al helemáál niet. Jamm... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de kast
Mees Kees op de kast
Hij is geweldig, invalmeester Kees. Mees Kees is stagiair, dat betekent dat hij het meester-zijn nog moet leren. Maar daar willen de kinderen hem best bij he... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de planken
Mees Kees op de planken
‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te w... »
 
 
 
 
 

Mees Kees- Bloedjelink
Mees Kees- Bloedjelink
Groep 6b krijgt EHBO-les van broeder Frans van de ambulans. Die weet alles van open botbreuken, flauwvallen en de stabiele zijligging. Het hele leven is bloe... »
 
 
 
 
 

Klassehond!
Klassehond!
 »
 
 
 
 
 

De sponsorloop
De sponsorloop
Mees Kees heeft nog geen diploma, daarom mag hij niet meer alleen voor de klas staan. Hij gaat stage lopen bij de kleuters en 6B krijgt een invaljuf. Maar wa... »
 
 
 
 
 

De grote Mees Kees
De grote Mees Kees
<p>Mees Kees is de leukste meester ooit, ook al is hij nog maar een stagiair. Hij geeft moppendictee en vindt dat je de sommen best mag overschrijven als he... »
 
 
 
 
 

Boutje van de rommelberg
Boutje van de rommelberg
Boutje woont met zijn vader bij de rommelberg. Dat is een torenhoge stapel van allemaal oude spullen: stoelen, stofzuigers, koelkasten, speelgoed en nog veel... »