Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boutje van de rommelberg
Boutje van de rommelberg
Boutje woont met zijn vader bij de rommelberg. Dat is een torenhoge stapel van allemaal oude spullen: stoelen, stofzuigers, koelkasten, speelgoed en nog veel... »
 
 
 
 
 

Mees Kees- Bloedjelink
Mees Kees- Bloedjelink
Groep 6b krijgt EHBO-les van broeder Frans van de ambulans. Die weet alles van open botbreuken, flauwvallen en de stabiele zijligging. Het hele leven is bloe... »
 
 
 
 
 

De rekenrap
De rekenrap
Mees Kees is nog stagiair, maar toch kan hij al heel goed lesgeven! Bij grote rampen, zoals hoofdrekenen of spelling van moeilijke woorden, verzint hij altij... »
 
 
 
 
 

Een vriendin met vuisten
Een vriendin met vuisten
<p>De verlegen en onzekere Raaf ziet enorm op tegen zijn nieuwe school. Hij voorziet de ene na
de andere ramp, maar uiteindelijk loopt alles anders dan... »
 
 
 
 
 

Mees Kees gaat verhuizen
Mees Kees gaat verhuizen
Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor, bij binnenkomst zingen ze uit volle borst het Wilhelmus voor de oude bisschop. Ook heeft de g... »
 
 
 
 
 

In de gloria
In de gloria
Mees Kees is nog maar stagiair, toch heeft hij al aardig door hoe hij les moet geven! Bij dictee tapt hij moppen en bij spelling speelt hij galgje. En een te... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de planken
Mees Kees op de planken
‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te w... »
 
 
 
 
 

Display doorlezers
Display doorlezers
Doorlezers Display »