Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Skaten!
Skaten!
Jordan Blaak is helemaal gek van skate-hockey. Met zijn vrienden traint hij iedere dag op hun pleintje, de Postzegel. Om het zomertoernoooi te winnen moeten ... »
 
 
 
 
 

Een pittig klasje
Een pittig klasje
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op kamp
Mees Kees op kamp
De klas van mees Kees mag op kamp!Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.Maa... »
 
 
 
 
 

Mees Kees, een pittig klasje
Mees Kees, een pittig klasje
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet meester zijn. En dat doen ze graag Ze leren hem d... »
 
 
 
 
 

Mees Kees in de gloria
Mees Kees in de gloria
Mees Kees is nog maar stagiair, toch heeft hij al aardig door hoe hij les moet geven! Bij dictee tapt hij moppen en bij spelling speelt hij galgje.En een tek... »
 
 
 
 
 

Mees Kees gaat verhuizen
Mees Kees gaat verhuizen
Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor, bij binnenkomst zingen ze uit volle borst het Wilhelmus voor de oude bisschop. Ook heeft de g... »
 
 
 
 
 

Weet ik veel
Weet ik veel
Haar moeder is opgegroeid in een pleeggezin en vanaf het moment dat ze dát wist, wilde Mirjam Oldenhave ook pleegmoeder worden. Eén van de kinderen is Esi,... »
 
 
 
 
 

Meer Mees Kees
Meer Mees Kees
Mees Kees maakte meer dan tien jaar geleden zijn debuut, en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekenkasten, bioscopen en theaters. Na d... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de planken
Mees Kees op de planken
‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te w... »
 
 
 
 
 

De rekenrap
De rekenrap
Mees Kees is nog stagiair, maar toch kan hij al heel goed lesgeven! Bij grote rampen, zoals hoofdrekenen of spelling van moeilijke woorden, verzint hij altij... »