Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Complex
Complex
Marjet is al sinds haar jeugd ontevreden over haar uiterlijk. Als ze wordt geselecteerd voor een nieuw make-over programma, lijkt een droom uit te komen. Voo... »
 
 
 
 
 

Verrassing!
Verrassing!
In Verrassing! Vrouwenthrillers staan twaalf korte spannende verhalen over wraak, liefde, verdriet, zonde en lust. Met bijdragen van hedendaagse vrouwelijke ... »
 
 
 
 
 

Paal 15
Paal 15
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen... »
 
 
 
 
 

Ik volg je
Ik volg je
Stel je voor: je woont samen met je vijfjarige dochter in een klein dorp waar niemand je accepteert. Je bent eenzaam, dus als een aardige collega je thuis ui... »
 
 
 
 
 

Vals Alarm
Vals Alarm
Een scheiding komt in de beste families voor.<br/>Maar wat doe je als je kind slachtoffer wordt<br/>van de wraakgevoelens van je ex?<br/><br/><br/>Janna prob... »
 
 
 
 
 

De verleiding
De verleiding
Verleiding deel 6 - Het huis van de nacht

Dus jij dacht dat Zoey Redbird even een break zou nemen na de recente enerverende gebeurtenissen? Helaas zit dat e... »
 
 
 
 
 

Moeders
Moeders
Marelle Boersma is thrillerauteur. Ze heeft inmiddels zeven boeken op haar naam staan. Al ruim drie jaar schrijft Marelle columns voor Libelle.nl. Daarin ve... »
 
 
 
 
 

Het verborgen kind
Het verborgen kind
Hoe ver kan je gaan in je verlangen naar een kind?<br/>Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna perfect. Ze is succesvol in haar werk en heeft een fi... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar Kos
Vlucht naar Kos
Steeds opnieuw komt Lianne haar ex tegen in het kleine dorp waar ze woont. Ze besluit dat het tijd wordt voor een verandering van omgeving en solliciteert op... »
 
 
 
 
 

Schaduwspelen
Schaduwspelen
 »