Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De babymakelaar
De babymakelaar
een jonge vrouw vecht voor ongeboren kindHet leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt. Ze heeft een fijne relatie met Björn en eindelijk heeft ... »
 
 
 
 
 

Het cadeau
Het cadeau
In november verschijnt het ideale geschenk voor Sinterklaas en Kerst: Het Cadeau.Voor 4,99 euro lees je 13 spannende korte verhalen van van bekende en minder... »
 
 
 
 
 

Complex
Complex
Marjet, de hartsvriendin van Fenna, is al sinds haar jeugd ontevreden over haar uiterlijk. Als ze wordt geselecteerd voor een nieuw make-over programma, lijk... »
 
 
 
 
 

Het verborgen kind
Het verborgen kind
Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna perfect. Ze is succesvol in haar werk en heeft een fijne relatie met Bjorn. Haar grote kinderwens blijft ech... »
 
 
 
 
 

Islam
Islam
 »
 
 
 
 
 

De babymakelaar
De babymakelaar
 »
 
 
 
 
 

Moeders
Moeders
Marelle Boersma is thrillerauteur. Ze heeft inmiddels zeven boeken op haar naam staan. Al ruim drie jaar schrijft Marelle columns voor Libelle.nl. Daarin ve... »
 
 
 
 
 

Enkele reis naar de Algarve
Enkele reis naar de Algarve
Het geluk lacht Suus toe als ze haar droom volgt en naar het buitenland verhuist. Samen met zus Anouk en dochtertje Sterre settelt ze zich in een oude boerde... »
 
 
 
 
 

Fol tuch de mist yn
Fol tuch de mist yn
Hoe sjocht it deistich libben derút fan in stikmannich artistikerige jonge minsken dyt mei opsetsin alles oan it tafal oerlitte? De haadpersoanen yn Fol t... »