Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De babymakelaar
De babymakelaar
een jonge vrouw vecht voor ongeboren kindHet leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt. Ze heeft een fijne relatie met Björn en eindelijk heeft ... »
 
 
 
 
 

Het cadeau
Het cadeau
In november verschijnt het ideale geschenk voor Sinterklaas en Kerst: Het Cadeau.Voor 4,99 euro lees je 13 spannende korte verhalen van van bekende en minder... »
 
 
 
 
 

Complex
Complex
Wie mooi wil zijn..Marjet, is al sinds haar jeugd ontevreden over haar uiterlijk. Als ze wordt geselecteerd voor een nieuw make-over programma, lijkt een dro... »
 
 
 
 
 

Het verborgen kind
Het verborgen kind
Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna perfect. Ze is succesvol in haar werk en heeft een fijne relatie met Bjorn. Haar grote kinderwens blijft ech... »
 
 
 
 
 

Het Moezelmeisje
Het Moezelmeisje
In de Moezel wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. Emma wil haar geluk beproeven in het Duitse stadje Cochem. Ze heeft bedacht dat ze op ... »
 
 
 
 
 

Moederziel
Moederziel
 »
 
 
 
 
 

Stil water
Stil water
Zeeland wordt geteisterd door een hittegolf. Rona van Baren, een fanatieke duikster, kampt met ademhalingsproblemen en vreemde duizelingen. En ze is niet de ... »
 
 
 
 
 

Rekenschap
Rekenschap
 »
 
 
 
 
 

Ciao Sicilia
Ciao Sicilia
 »