Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vlucht naar Kos
Vlucht naar Kos
Steeds opnieuw komt Lianne haar ex tegen in het kleine dorp waar ze woont. Ze besluit dat het tijd wordt voor een verandering van omgeving en solliciteert op... »
 
 
 
 
 

Complex
Complex
Marjet is al sinds haar jeugd ontevreden over haar uiterlijk. Als ze wordt geselecteerd voor een nieuw make-over programma, lijkt een droom uit te komen. Voo... »
 
 
 
 
 

Schaduwspelen
Schaduwspelen
Atlete Maud zet alles opzij om de absolute top te bereiken. Vriendschap, werk en zelfs de liefde moet wijken voor haar grenzeloze ambitie. Maar is dit voldoe... »
 
 
 
 
 

Enkele reis
Enkele reis
Het definitieve vertrek van Suus naar Portugal heeft fatale gevolgen...<br/><br/>Het geluk lacht Suus toe als ze haar droom volgt en naar het buitenland verh... »
 
 
 
 
 

Paal 15
Paal 15
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen... »
 
 
 
 
 

Moederziel
Moederziel
 »
 
 
 
 
 

Stil water
Stil water
 »
 
 
 
 
 

Fol tuch de mist yn
Fol tuch de mist yn
Hoe sjocht it deistich libben derút fan in stikmannich artistikerige jonge minsken dyt mei opsetsin alles oan it tafal oerlitte? De haadpersoanen yn Fol t... »
 
 
 
 
 

Kantoorpraktijk 2
Kantoorpraktijk 2
administratie »
 
 
 
 
 

Nobody
Nobody
 »