Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dit is Nederland
Dit is Nederland
Nederland staat bekend als het land van klompen, tulpen en molens. Van rivieren en grachten. Van fi etsen en bootjes. Maar hoe vieren Nederlanders de verjaar... »
 
 
 
 
 

Buongiorno
Buongiorno
Lehrerhandbuch Duits »
 
 
 
 
 

Nog eens, mama!
Nog eens, mama!
De kleine dieren in dit boekje doen leuke dingen samen met hun mama.<br/>'Nog eens, mama!' roepen ze blij.<br/>Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te ... »
 
 
 
 
 

Van suikerbomen tot sneeuwhelden
Van suikerbomen tot sneeuwhelden
Wat gebeurt er in de winter? Waar komt al die sneeuw vandaan? En wat gebeurt er met het water? Welke dieren vinden het leuk in de winter en zijn echte sneeuw... »
 
 
 
 
 

Eet smakelijk, Pip
Eet smakelijk, Pip
Pip heeft honger en wil eten. Hij ziet een heleboel dieren die lekkers bij zich hebben. De hond eet koekjes, de eekhoorn noten en de kip kruimels. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Allemaal leuke landen
Allemaal leuke landen
De landen in de wereld en de mensen die er wonen, zijn allemaal heel erg verschillend. En dat is net zo leuk! In sommige landen is het vaak heel erg koud, in... »
 
 
 
 
 

Baby, Where Are You?
Baby, Where Are You?
 »
 
 
 
 
 

Rivieren, zeeën & oceanen
Rivieren, zeeën & oceanen
Onze aarde bestaat voor het grootste deel uit water. Maar waar stroomt al dat water naartoe? En is het water in al die rivieren, zeeën en oceanen hetzelfde?... »
 
 
 
 
 

Babydieren
Babydieren
De baby’s van wilde dieren hebben allemaal iets speciaals: babyzebra’s hebben al strepen, babyberen kunnen al goed klimmen en een babygiraffe is al heel gr... »