Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sinterklaasje
Sinterklaasje
Sinterklaasje <br/>Wat goed dat Sinterklaas bestaat!<br/>Een cadeautje van mama en papa is leuk,<br/>maar een pakje van de sint is veel spannender.  »
 
 
 
 
 

Clowntje Flap kan het
Clowntje Flap kan het
Flap gaat voor de allereerste keer als clown optreden in het circus. Wat spannend!Als de voorstelling bijna begint, wordt Flap opeens heel zenuwachtig. Hij d... »
 
 
 
 
 

De bouwvakker
De bouwvakker
Een bouwvakker bouwt huizen. Eerst wordt de grond effen gemaakt en daarop komt een stevige laag beton. Dan kan de bouwvakker beginnen te metselen. Daarna wor... »
 
 
 
 
 

Katie Helps Mom
Katie Helps Mom
 »
 
 
 
 
 

Wat voel ik?
Wat voel ik?
Een knuffelbeest, legoblokjes, het badwater, de koelkast ... Allemaal dingen om je heen die je kunt voelen!Een grappig zintuigboekje waarin je op elke pagina... »
 
 
 
 
 

Kaatje en de juf
Kaatje en de juf
Een knus verhaal waarin Kaatje op school bij haar lieve juf en haar vriendjes is. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de emoties van het kind als thema.Vandaa... »
 
 
 
 
 

Kaatje zegt nee!
Kaatje zegt nee!
Kaatje wil naar buiten, de tuin in. Mama vraagt dat ze haar laarsjes aandoet. Maar daar heeft Kaatje geen zin in. Nee, ze wil op haar sokken naar buiten! Maa... »
 
 
 
 
 

Zoekboek Rik op stap
Zoekboek Rik op stap
In het zoekboek Rik gaat op stap staan opnieuw een heleboel rijk gevulde kijkplaten. En Rik gaat waar alle kinderen graag gaan: hij doet inkopen bij de bakke... »
 
 
 
 
 

Zoekboek Rik en de zomer
Zoekboek Rik en de zomer
Wat is de zomer een heerlijk seizoen! Rik houdt van de zomer, met zijn zoemende bijen, sappige kersen en… lekker zoete ijsjes!Ga je mee met Rik schelpjes z... »