Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lentekriebels
Lentekriebels
Joepie, het is lente! De zon schijnt lekker en de blaadjes groeien aan de bomen. Ik hoor een vogeltje fluiten en pluk mooie bloemen. Ook het kuikentje en de ... »
 
 
 
 
 

Zoekboek Rik bij de dieren
Zoekboek Rik bij de dieren
Dit grote zoekboek zit boordevol dieren: lange giraffen, piepkleine muizen, zachte schaapjes, lieve kuikentjes én zelfs echte kriebeldiertjes. Ze zitten in ... »
 
 
 
 
 

Rik en de Kerstman
Rik en de Kerstman
Het is bijna Kerstmis! Tijd voor Rik om de kerstboomprachtig te versieren met kerstballen, slingers en lichtjes.Op school maakt hij zelf ook een prachtige ke... »
 
 
 
 
 

Funny Ears
Funny Ears
 »
 
 
 
 
 

Karel en zijn opa
Karel en zijn opa
Ik ben Karel. Vandaag ben ik bij mijn opa. We doen heel veel samen, zoals indiaantje spelen en in de tuin werken. Ik heb de gekste, liefste opa van de wereld... »
 
 
 
 
 

Hup!
Hup!
Dag kikker, je zit zo stil op het blad. Kun je ook springen? De diertjes in dit boekje zitten allemaal heel stil. Kun je ze laten bewegen? Sla het flapje om ... »
 
 
 
 
 

Kleurrol Rik en de Kerstman
Kleurrol Rik en de Kerstman
Hoe werkt het?1. Doe de flap van de doos open.Je kunt de doos op tafel leggen of op de vloer.2. Rol de tekening af.Je kunt de lengte zelf bepalen!3. Sluit de... »
 
 
 
 
 

Ik en de seizoenen
Ik en de seizoenen
Wat zijn de vier seizoenen leuk!In de winter speel ik fijn in de sneeuwen in de lente bloeien er mooie bloemen aan de bomen.In de zomer schijnt de zon heerli... »
 
 
 
 
 

Piep, het is Pasen
Piep, het is Pasen
ver weg in het bos staat een huisje.Daar woont de paashaas,tussen het groen.Als het na een lange winter bijna Pasen is,wordt het voor hem een drukke tijd.Een... »