Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Karel jubileumpakket
Karel jubileumpakket
 »
 
 
 
 
 

Kaatje op de wc
Kaatje op de wc
Mama heeft een kleinere wc-bril gekocht,speciaal voor Kaatje. En ja, nu wil Kaatjewel eens op de grote wc gaan zitten.Eerst komt er helemaal niets,maar tijde... »
 
 
 
 
 

De boer
De boer
Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat werkt de boer op zijn boerderij. Hij zorgt er voor de dieren die er wonen. Zijn koeien geven elke dag verse melk. Me... »
 
 
 
 
 

Kevin Helps Dad
Kevin Helps Dad
 »
 
 
 
 
 

Kleertjes
Kleertjes
Dit zijn mijn kleertjes. Eerst krijg ik mijn onderbroekje en mijn hemdje aan. Dan mijn trui en mijn broek. Dan nog sokken en schoenen, en kijk! Ik ben helema... »
 
 
 
 
 

De boswachter
De boswachter
Een verhelderend informatief boek op kleutermaat over de boswachter en alles wat zij (of hij) doet. Voor natuurvrienden vanaf 4 jaar. Vandaag gaan we op pad ... »
 
 
 
 
 

De imker
De imker
De imker weet veel over bijen. Het hele jaar werkt hij met de beestjes, maar vooral in de zomer is het zoemend druk. Kasten bouwen, dieren verzorgen, honing ... »
 
 
 
 
 

Hoi!
Hoi!
Zit die lieve knuffelbeer nu helemaal alleen aan de tafel?Nee hoor, er zit ook een kindje bij!En speelt die gekke beer nu in zijn eentje in de tuin?Nee hoor,... »
 
 
 
 
 

De brandweerman
De brandweerman
Een brand kan heel gevaarlijk zijn.<br/>Gelukkig bestaan er brandweermannen!<br/>Ze springen in hun speciale pakken en zijn met hun brandweerwagen een-twee-d... »