Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Waar ben ik?
Waar ben ik?
 »
 
 
 
 
 

Herfstblaadjes
Herfstblaadjes
Joepie, het is herfst! Met mijn paraplu en mijn regenlaarsjes aan, ga ik lekker naar buiten. De blaadjes vallen op de grond en ik zie paddenstoelen en slakke... »
 
 
 
 
 

Het bos
Het bos
Vandaag maak ik een uitstapje naar het bos. Daar wonen een heleboel dieren: de eekhoorn,de merel, de uil, de spin, het hert … En wat is er allemaal tussen ... »
 
 
 
 
 

Zoekboek Rik en de winter
Zoekboek Rik en de winter
De winter is een heel bijzonder seizoen. Zeker wanneer het vriest dat het kraakt! Dan doet Rik zijn warme wanten en zijn nieuwe winterjas aan. Hij trekt zijn... »
 
 
 
 
 

Kevin and Katie
Kevin and Katie
 »
 
 
 
 
 

Eten
Eten
Ik ga eten. Eerst doe ik mijn slabbetje om en kruip in mijn stoel.<br/>Dan neem ik mijn lepel en eet mijn bordje helemaal leeg. <br/>Nog een klein dessertje ... »
 
 
 
 
 

Zoekboek Rik en zijn helden
Zoekboek Rik en zijn helden
Je bent een held als je iets lief doet voor iemand anders. Als je dapper bent en helpt waar je kunt. Zo zijn veel mensen echte helden. En dat vindt Rik ook. ... »
 
 
 
 
 

Rik en de Sint
Rik en de Sint
Rik is blij. Binnenkort is het zover. Dan komt de Sint op bezoek bij alle kinderen en brengt hij cadeautjes. Nog een paar nachtjes slapen... Wat spannend! Oo... »
 
 
 
 
 

Gekke poten
Gekke poten
Elk dier heeft unieke poten. Maar in dit boek kun je de beestjes een andere, knotsgekke poten geven door de snedes onderaan voor- of achteruit de bladeren.Ee... »
 
 
 
 
 

Mijn dieren
Mijn dieren
Wat zijn dieren leuk!Er zijn huisdieren, zoals de hond, de kat en het konijn.Maar ook buiten om het huis zijn allerlei diertjes te vinden, zoals de vogel, de... »